Апелативната комисия на БФС разгледа жалбата на Спартак (Плевен) след

...
Апелативната комисия на БФС разгледа жалбата на Спартак (Плевен) след
Коментари Харесай

Жалбата на Спартак към АК на БФС остана без последствия

Апелативната комисия на БФС прегледа жалбата на Спартак (Плевен) след мача за Купата на България против Локомотив (София), само че я остави без последици. Причината е, че наказванията на Дисциплинарната комисия не подлежат на преразглеждане от последваща инстанция, защото са прекомерно дребни.

Относно: Жалба на ОФК Спартак (Плевен) против решение на ДК при БФС от 22.11.2022 година, Апелативната комисия откакто се срещна с жалбата:

РЕШИ: Наложените от ДК санкции не надвишават допустимите за обжалване санкции съгласно чл.53, ал.2, б. а/ и б. д/ от Директива за птиците /2022/2023/. Счита жалбата на ОФК " Спартак " гр. Плевен като неприемлива.

Предвид гореизложеното удостоверява решението на ДК от 22.11.2022 година Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Срещата от 1/16-финалите в шампионата за Купата на страната сред ОФК Спартак (Плевен) и Локомотив 1929 (София) се състоя на 19-и ноември и приключи при резултат 1:4 за гостите от София. Към края на първото полувреме поражда случай с последователи на " железничарите ", като хора от защитата навлизат в бранша на гостите. След това се стигна до случай и обвинявания от двете страни, само че полицията се намесва бързо и предотвратява сериозен проблем.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР