Апелативната комисия на Българския футболен съюз (БФС) уважи жалбата на

...
Апелативната комисия на Българския футболен съюз (БФС) уважи жалбата на
Коментари Харесай

Намалиха наказанието на Сисиньо от 4 на 1 мача

Апелативната комисия на Българския футболен съюз (БФС) почете жалбата на " Лудогорец " и понижи наказването на десния бранител Сисиньо. Бразилецът бе осъден да пропусне идващите 4 мача на разградчани поради червен картон, който получи в мача със " Славия " в последния кръг на предишния сезон, само че Апелативната комисия понижи глобата на един мач.

По тъжба на ПФК " Лудогорец " 1945 гр. Разград

Апелативната комисия откакто се срещна с събитията по жалбата, прегледа я всъщност и се срещна с експертното мнение на Съд. комисия:

РЕШИ:

Жалбата на ПФК " Лудогорец " 1945 гр. Разград е позволена и основателна. На съображение чл.62, ал.3 Апелативната комисия при БФС променя решението на ДК от 14.07.2020 година, с което на състезателя Неусиано де Жезус Гусмао от ПФК " Лудогорец " 1945 е наложено дисциплинарно наказване - ССП за 4 срещи, като:

На съображение член 22, ал.2, б. дискови запаметяващи устройства, колонка 4 от Директива за птиците на БФС за 2019/2020 година постанова дисциплинарно наказване на състезателя Неусиано де Жезус Гусмао от ПФК " Лудогорец " 1945 гр. Разград - ССП за 1 среща.

Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

За първенците отбраната на купата стартира в събота. Тимът на Павел Върба гостува на " Ботев " Враца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР