Апелативен съд- Пловдив остави за постоянно в ареста мъжа и

...
Апелативен съд- Пловдив остави за постоянно в ареста мъжа и
Коментари Харесай

За постоянно! Оставиха в ареста мъжа и жената, осигурявали терен на проститутки

Апелативен съд- Пловдив остави за непрекъснато в ареста мъжа и дамата предоставяли терен на проститутки в разнообразни квартали на Пловдив. 28-годишният Филип Ангелов и 45-годишната Силвия Луканова са упрекнати в пране на пари и, че от началото на 2022 година до 16 юни 2023 година отдавали систематично пространствата за полови услуги на разнообразни лица.

За горепосочения интервал били наети към 26 жилището в разнообразни квартали в Пловдив. Получените пари двамата обвинени вложили в 5 жилището в града и няколко автомобила.

След като преди 7 дни Окръжен съд-Пловдив ги остави в ареста, двамата са решили да апелират  решението, само че апелативните магистрати са удостоверили решението на първоинстанционния съд.

двамата са упрекнати и за това, че в интервала от 02.09.2022 година до 15. 03. 2023 година, в Пловдив, в съучастничество, са направили покупко-продажби с имущество, за което са знаели, че е било добито посредством горното закононарушение

По искане на прокуратурата и юристите на обвинените предходното съвещание се организира при закрити порти, без наличие на публицисти, с цел да не се разгласят интимните връзки на жители. В залата разрешиха да участва единствено проверяващ служител на реда и брачната половинка на обвинения.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР