Апелативен съд – Бургас потвърди 25-годишната ефективна присъда на Теньо

...
Апелативен съд – Бургас потвърди 25-годишната ефективна присъда на Теньо
Коментари Харесай

Съдът посече жестокия убиец на младата Ивета от Айтос

Апелативен съд – Бургас удостовери 25-годишната ефикасна присъда на Теньо Енчев, приет за отговорен от две правосъдни инстанции за зверското ликвидиране на 20–годишната Ивета Т.

На 16.06.2018 год. към 19.30-20.00 ч., в дома им на ул. „ Хаджи Димитър “ в Айтос, Теньо, който е някогашен пандизчия, съзнателно умъртвил по изключително непосилен за нея метод и с особена свирепост майката на детето си, с която живеел на фамилни начала. Преди това тримата били на разходка.

По време на съжителството им с подсъдимия, потърпевшата Ивета редовно и постоянно е измъчвана физически и душевен, като сигнали за домашно принуждение са подавали очевидци по делото.

Съдът е приел извода, че Енчев е предизвикал гибелта на младата жена с особена свирепост и по изключително непосилен за нея метод. Мъжът е избран от движимости лица и очевидци като нападателна персона, склонна към садизъм, злопаметност и жестокост. Той е направил закононарушението в изискванията на предумисъл, осъзнавайки, че може да аргументи гибелта на дамата, само че изцяло игнорирайки този факт е траял да нанася удари.

Тежкия побой е траял към половин час, в което време подсъдимият е чувал стоновете на потърпевшата, виждал я окървавена, само че е прекратил насилието едвам когато е изпаднала в безсъзнание, оповестиха магистратите.

Мъжът е наказан да заплати на сина си А. Т., роден през 2015 година, обезщетение за претърпени неимуществени вреди в размер на 200 000 лв. и на майката на убитата Ивета обезщетение за претърпени неимуществени вреди в размер на 150 000 лв., както и обезщетение за породени имуществени вреди в размер на 3000 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР