Апелативен съд на САЩ блокира Флорида да наложи забрана на

...
Апелативен съд на САЩ блокира Флорида да наложи забрана на
Коментари Харесай

Съдът блокира закона във Флорида, забраняващ на китайските граждани да притежават собственост

Апелативен съд на Съединени американски щати блокира Флорида да наложи възбрана на китайски жители да имат домове или земя в щата против двама китайски жители, които са били в процеса за закупуване на парцели, когато законът беше признат.

Комисия на основания в Атланта 11-ти областен апелативен съд на Съединени американски щати съобщи в четвъртък, че лицата евентуално ще надделеят по изказванията, че забраната на Флорида нарушава федерален закон, уреждащ покупките на недвижими парцели от задгранични жители.

Федерален арбитър от Флорида през август отказа да блокира закона, което провокира обжалване от страна на ищците. 11-ти окръг блокира използването на закона против двамата ищци в очакване на изхода от делото.

Законодателите в няколко водени от републиканците щати, в това число Тексас, Луизиана и Алабама, обмислят сходни ограничавания за китайски жители владение на благосъстоятелност. Министерството на външните работи на Китай сподели предходната година, че сходни закони „ нарушават пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР