Апел за спасение на театъра, написа актрисата Албена Колева. Вчера

...
Апел за спасение на театъра, написа актрисата Албена Колева. Вчера
Коментари Харесай

Албена Колева за напрежението в Народния театър: Велислава Кръстева трябва да си подаде оставката


Апел за избавление на театъра, написа актрисата Албена Колева. Вчера станахме очевидци на подписка в отбрана на режисьора Александър Морфов, който си разреши да напише на вратата на пиарът на Народния спектакъл Велислава Кръстева непристойни думи провокира вълна от реакции и оставки в Народния спектакъл.

„ Защитаваме Александър Морфов от това, че целеустремено се води война с него и целеустремено нещата се водят натам, той да напусне. Той към този момент го е правил няколко пъти. Всеки път, когато си е отивал, Народният спектакъл се е спихвал като балон и от вътрешната страна, и извън “, съобщи актрисата Албена Колева.

„ Няма по какъв начин Васил Василев (б.р. шефът на Народния спектакъл да върне) Морфов. Сашо постоянно е бил измежду нас и с нас. Сашо постоянно е бил в българския спектакъл с голямо наличие. Сашо ще остане в историята на българския спектакъл, като човек развивал духа, концепцията и магията му “, сподели още тя.

Тя добави, че доста нейни сътрудници са напуснали театъра след експлоадирането на абсурда.

„ Трябва да има най-малкото оставката на госпожа Кръстева, в случай че е другар на театъра, както твърди. Така че тя да освободи театъра от наличието, което сътвори тази конфликтна обстановка “, добави Албена Колева.

По думите ѝ администрацията не е значима за един спектакъл, за него е значимо единствено какво се случва на сцената.

„ За това какво се случва на сцената работи целия спектакъл. За да се трансформира пиарът най-важната точка на Народния спектакъл, откъдето всички ние би трябвало да си тръгнем, само че пиар да има, не знам той какво ще пиарства по-късно. Като че ли господин Василев не взима никакви ограничения. Имам възприятието, че той с голямо предпочитание продължава да подтиква този скандал и да си държи на госпожа Кръстева. Има едно задно предпочитание да бъде изпъден Александър Морфов – единствено че този път го молим да остане “, съобщи Албена Колева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР