Ъпдейтът започна от САЩ и се очаква до няколко седмици

...
Ъпдейтът започна от САЩ и се очаква до няколко седмици
Коментари Харесай

Motorola изпраща актуализацията до Android 9.0 Pie за moto z3 play

Ъпдейтът стартира от Съединени американски щати и се чака до няколко седмици да дойде и в България
Motorola към този момент изпраща актуализацията до Android 9.0 Pie към притежателите на moto z3 play. С нея потребителите обезпечено получават значими усъвършенствания и интелигентно мобилно преживяване, с което работата на смарт телефона ще бъде доста по-бърза, усъвършенствана и комфортна. Ъпдейтът към този момент е разполагаем в Съединени американски щати и се чака да доближи България в идващите седмици.

Наред с гладката работа на устройствата, с Android 9.0 Pie идват и редица нови благоприятни условия. Интуитивната навигация е измежду главните усъвършенствания. Тя дава опция на потребителите единствено с един бутон да ръководят приложенията си – алтернатива, която досега беше налична единствено чрез извънредните функционалности moto experience. С усъвършенствания режим “Не ме безпокой ” спокойствието по време на срещи е обезпечено. Функцията “adaptive battery ” пък автоматизирано настройва постоянно употребяваните приложения, като резервира силата на батерията тъкмо за тях. Възможността за делене на екрана е извънредно комфортна за всички, които биха желали да употребяват по едно и също време няколко приложения. Благодарение на нея елементарно можете да слушате обичаната си ария, до момента в който четете последните вести.

Android 9.0 Pie предлага и интелигентната функционалност “app timers ”, с която телефонът приключва работата на несъмнено приложение, уебсайт или обществена мрежа, ако потребителят е задал съответен час за неговото спиране. По този метод телефонът се грижи за вярната и практична приложимост на устройствата.
Най-новата версия на Android е изчистена образно и носи усъвършенствания при бързите настройки. Не на последно място, бутоните за силата на звука към този момент могат да се употребяват за контролиране силата на звука на известията и като медия контроли.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР