Апашите в Западна Европа отдавна са оценили по достойнство двойното

...
Апашите в Западна Европа отдавна са оценили по достойнство двойното
Коментари Харесай

Продава се бандитско Audi RS6

Апашите в Западна Европа от дълго време са оценили по достолепие двойното предаване, изобилието от мощ и вместимостта на RS6. Ако не се срещаше толкоз рядко, немското суперкомби на Audi евентуално щеше да бъде желан автомобил за евакуиране след закононарушение.



RS-шестицата от фотосите също има зад тила си сполучлив удар. Следите от преследването се виждат добре - предната колонка на пътническия отсек и шофьорската врата са деформирани съществено от полицейски "таран ", а по каросерията има дупки от патрони.



Според www.autoblog.nl комбито било откраднато и употребявано при грабеж в холандския град Ойстервиг през октомври предходната година. Полицията спипала крадците на мястото на престъплението, само че все пак те съумели да се метнат на "аудито " и да отпрашат.



Заформило се гонене, при което ченгетата пробвали да го спрат със мощ. Патрулките обаче се оказали прекомерно мудни за суперкомбито, което било намерено по-късно в селски регион край близкия гр. Беркел-Еншот.



Автомобилът е създаден през 2003 година и е навъртял 106 003 км. Иска много работа, с цел да възвърне типа си отпреди преследването, само че съгласно продавача няма забележки по механиката.







Под предния похлупак работи 4.2-литров V8 с мощ 450 к.с. и 560 Нм, който форсира 1 880-килограмовата RS-шестица от 0 до 100 км/ч за 4.7 сек., а до 200 - за 17.8. Цената е по договаряне.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР