Апаши задигнаха джип “Тойота” на старши инспектора на група „Регистрация

...
Апаши задигнаха джип “Тойота” на старши инспектора на група „Регистрация
Коментари Харесай

Автоджамбази удариха шеф на КАТ, докато той бил на почивка край морето

Апаши отмъкнаха джип “Тойота” на старши инспектора на група „ Регистрация и доклад на пътни транспортни средства” към КАТ-Пътна полиция – Пазарджик, паркиран пред къща за посетители в Сапарева баня, оповестява struma.bg. Симеон Съловски дошъл със фамилията си на спа отмора в курортното градче и отседнал в къща за посетители до парк “Николай Хайтов”, покрай Гейзера.

Въпреки че автомобилът бил с тревога и съвременни средства за отбрана, никой от къщата за посетители не схванал за кражбата, която била осъществена през нощта. Катаджията открил неналичието на колата сутринта. Веднага потърсил подпомагане от сътрудниците си в Сапарева баня. Автомобилът е разгласен за общодържавно търсене. Криминалисти от РУП – Дупница работят по случая.

Автотърговци разясняват, че подобен джип втора употреба коства към 20 000 лева През последните две години се крадат коли на туристи в курортния град най-вече от марките “Тойота” и “Ауди”. Коментира се, че Сапарева баня е в обсега на пернишките автоджамбази. Набелязват скъпи коли, паркирани пред хотели и къщи за посетители, и бързо вършат удара. Миналата година по тази скица младо македонско семейство остана без кола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР