Апаши задигнаха джип “Тойота” на старши инспектора на група „Регистрация

...
Апаши задигнаха джип “Тойота” на старши инспектора на група „Регистрация
Коментари Харесай

Автоджамбази удариха шеф на КАТ докато отмаря в наш курорт

Апаши отмъкнаха джип “Тойота” на старши инспектора на група „ Регистрация и доклад на пътни транспортни средства” към КАТ-Пътна полиция – Пазарджик, паркиран пред къща за посетители в Сапарева баня, оповестява struma.bg

Симеон Съловски дошъл със фамилията си на спа отмора в курортното градче и отседнал в къща за посетители до парк “Николай Хайтов”, покрай Гейзера. Въпреки че автомобилът бил с тревога и съвременни средства за отбрана, никой от къщата за посетители не схванал за кражбата, която била осъществена през нощта.

Катаджията открил неналичието на колата сутринта. Веднага потърсил подпомагане от сътрудниците си в Сапарева баня. Автомобилът е разгласен за общодържавно търсене. Криминалисти от РУП – Дупница работят по случая.

Автотърговци разясняват, че подобен джип втора употреба коства към 20 000 лева

През последните две години се крадат коли на туристи в курортния град най-вече от марките “Тойота” и “Ауди”. Коментира се, че Сапарева баня е в обсега на пернишките автоджамбази. Набелязват скъпи коли, паркирани пред хотели и къщи за посетители, и бързо вършат удара.

Миналата година по тази скица младо македонско семейство остана без кола. Семейни другари дойдоха от Македония да ги приберат. Те бяха паркирали фамилния автомобил “Тойота” пред хотела, в който отседнали.

Неотдавна бе отмъкнато и БМВ, паркирано пред къща за посетители в града.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР