Апартаментите били претъпкани от жертви, които били довеждани насила от

...
Апартаментите били претъпкани от жертви, които били довеждани насила от
Коментари Харесай

Гръмна Сега! Масови Арести! Разбиха Зловеща Българска Банда В Испания! Вижте Само Какви Свинщини Са Извършвали!

Апартаментите били препълнени от жертви, които били довеждани принудително от България. Момичетата, едно от които е на 13 години, били задължавани да се омъжват за членове на мафията или да пр*ституират като част от сумата, която трябвало да заплащат на родителите си.

В някои от случаите малолетните били безусловно продадени от бащите си, на които се плащало на два транша - първият в България и вторият - когато девойките към този момент проработят в Испания.

Престъпната група била разграничена съгласно отговорностите си - една част от мъжете наемала жилищата, друга направлявала жилищата, а една женска група се занимавала напълно с образованието на девойките да крадат. Четвъртата група отговаряла с разпространяването на откраднатата стока.

При претърсването на жилищата са открити разнообразни електронни устройства, мобилни телефони, бижута, както и документи, подписани от родителите на девойките, в които те давали единодушието си децата им да пътуват отвън страната ни. Освен тях, проверяващите разкрили 28 подправени персонални карти, както и следи за над 150 закононарушения.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР