Апартаментът представлява пентхаус – на последния етаж на жилищен блок,

...
Апартаментът представлява пентхаус – на последния етаж на жилищен блок,
Коментари Харесай

С гледка към Акропола: Швейцарец даде 18 млн. евро за апартамент в Атина

Апартаментът съставлява пентхаус – на последния етаж на жилищен блок, чийто асансьор обезпечава пряк достъп до него. Той има централно местонахождение в гръцката столица и с просторни тераси, заради което дава панорамна панорама към морето и остров Егина, към античния стадион Калимармаро, към най-високата точка в Атина – хълма Ликавитос, както и към гръцкия парламент и Акропола.

 

Площта му е внушителните 320 квадратни метра.

 

Гражданинът на Швейцария, който явно демонстрира мощни благосклонности към Гърция, е закупил жилището за 18 млн. евро или близо 56 хиляди евро на квадратен метър. Плановете на новия притежател са през идващите няколко месеца да обитава в парцела и да го ремонтира, прецизира гръцкото издание.

 

Осъществяването на договорката е почнало предходната година и е траяло близо 10 месеца.

 

„ Традиционно купувачи от този диаметър се нареждат на пазарите в Цюрих и Ню Йорк. За разлика от Атина, на Миконос се записват една или две покупко-продажби за такава сума на година “, съобщи Йоргос Петрас, ръководещ шеф в консултантската мрежа за недвижими парцели „ Енгел унд Фьолкерс “ (Engel & Völkers), която е осъществила договорката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР