Апартаментът на улица "Ген. Данаил Николаев" 27, в който доскоро

...
Апартаментът на улица "Ген. Данаил Николаев" 27, в който доскоро
Коментари Харесай

Съседи на Ралев разкриха за друг негов апартамент в кокетна кооперация!

Апартаментът на улица "Ген. Данаил Николаев " 27, в който до неотдавна е живяло фамилията на кмета на "Северен " Ральо Ралев, към този момент е продаден. Това оповестиха през вчерашния ден съседи на задържания за присъединяване в корупционна скица областен властник, написа "Марица ".

Шестетажната спретната кооперация с доскорошното кметско жилище се намира тъкмо зад киното. Тя обаче мъчно се вижда от улицата, защото там е единствено металната решетъчна врата към двора. През него би трябвало да се влезе десетина метра във вътрешността, с цел да се стигне до самата жилищна постройка.

"Ральо и Антония живяха тук най-малко 3-4 години. Винаги бяха усмихнати, срещахме ги по близките магазини, когато пазариха ", описа пред репортера ни жена, която работи в близко заведение. Тя добави, че постоянно виждала Ралев да паркира персоналния си автомобил на паркинга зад киното, когато се прибирал от работа. От известно време обаче фамилията изчезнало от квартала.

Друг досегашен съсед на Ралев вещо изясни, че апартаментът се водел на името на брачната половинка на районния кмет. Наскоро обаче жилището било продадено, а фамилията се изнесло да живее в другия си апартамент на бул. "Шести септември ".

Вероятно става въпрос за първокласното жилище вид мезонет до прелеза зад регионалната администрация. Оказа се, че ​шикозният апартамент не се води на името на Ральо Ралев или брачната половинка му, а е благосъстоятелност на пловдивската компания "Балканика " ЕООД.

Тя е с едноличен притежател Минчо Бояджиев и е записана през 2011 година, с предмет на активност „ Строителство, ходатайство, маркетинг “ и други Уставният капитал е 5000 лева, разпределен в 50 дяла по 100 лева Според последния оповестен финансов доклад за 2015 година чистата облага на сдружението е 1 093 000 лева, което е спад по отношение на миналата година. За 2014 година „ Балканика “ ЕООД има облага в размер на 1 165 000 лева За 2015 година отговорностите на компанията са били 1,9 млн. лева, над 500 000 лева от които към снабдители от Турция, Сърбия, Гърция и България.

Минчо Бояджиев има присъединяване като едноличен притежател и шеф още в четири сдружения - „ Топливо Комерс 2010 “ ЕООД, „ Балканика 2010 “ ЕООД, Минчо Бояджиев - "Балканика " Едноличен търговец и в "Жилищностроителна кооперация "Балканика ". Заедно с него в управителния съвет влизат още Елена Атанасова, Гергана Барукчиева, Ценко Атанасов, Красимир Рибаров и Мирослав Рашев.

Разследване на "Марица " сподели, че от 2017 година до момента "Балканика " ЕООД е придобило от общината цели пет апетитни терена, подобаващи за строителство, в регионите "Северен ", "Западен ", "Източен " и "Централен ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР