Апартамент /студио/ в хотел на крайморската алея в Балчик обявиха

...
Апартамент /студио/ в хотел на крайморската алея в Балчик обявиха
Коментари Харесай

Студио в хотел на морския бряг обяви на търг НАП

Апартамент /студио/ в хотел на крайморската алея в Балчик оповестиха на скришен търг обществените изпълнители  при Търговско дружество на Национална агенция за приходите Варна. Студиото се намира на ул. Залез /ул. Възкресия Деветакова № 19/. Състои се от  антре, килер, дневен тракт, баня и тоалет и е с повърхност от 42.75 кв. м. Желаещите да станат притежатели на крайморския парцел могат да вземат участие в търга, който е разгласен за 11 декември. Началната тръжна цена, от която ще стартира наддаването за студиото, е 52 500 лв.. Кандидат – купувачите могат да извършат оглед на крайморския парцел от 5   до 13 ноември по местонахождението му.

От началото на годината обществените реализатори от Търговско дружество на Национална агенция за приходите Варна са провели 315 търга, на които са оповестени за обмен движимости и парцели на длъжници с просрочени данъчни и осигурителни отговорности. Постъпленията от извършените търгове в републиканския бюджет са в размер на над 2 млн.  лева.

Повече детайлности по отношение на изискванията и разпоредбите за провежданите от приходната организация търгове може да бъде открита на страницата на Национална агенция за приходите в Интернет на адрес: www.nap.bg.

От приходната организация оповестяват още, че жителите могат да получават на електронната си поща оповестените известия за обществени продажби в портала " Продажби " на Национална агенция за приходите. За тази цел е належащо те да заявят своя абонамент в портала, като имат опция да изберат и за какви категории движимости да получавате вести от Национална агенция за приходите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР