Апартамент на Пето авеню, собственост на бившия вицепрезидент на САЩ

...
Апартамент на Пето авеню, собственост на бившия вицепрезидент на САЩ
Коментари Харесай

Апартаментът на семейство Рокфелер в Манхатън е обявен за продажба за $11,5 милиона

Апартамент на Пето авеню, благосъстоятелност на някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Нелсън Рокфелер и на фамилията му близо 60 години, търси нов притежател, написа Bloomberg.

Той е на 15-ия етаж и има четири спални. Обявен е за продажба тази седмица за 11,5 милиона $. Апартаментът е с повърхност от 371 квадратни метра и е добит от Рокфелер през 1963 година. Сега е благосъстоятелност на сина му Нелсън Рокфелер-младши, съгласно обществените регистри.

Само терасата е с повърхност от 28 квадратни метра и с необикновен аспект къмCentral Park.

Апартаментът излиза на пазара в миг, когато продажбите на първокласни парцели падат на фона на световната пандемия и миграцията нюйоркчани отвън града. През август имаше единствено един подписан контракт за апартамент в Манхатън на цена от 10 милиона $, съгласно отчет на оценителя Miller Samuel Inc. и брокерската компания Douglas Elliman Real Estate.

Според Джонатан Милър, президент на Miller Samuel интензивността сега е доста по-слаба във високия диапазон на пазара. " Същият този апартамент през днешния ден няма да коства това, толкоз какъв брой преди година ", сподели той.

Потенциалните купувачи, които остават на локално равнище, се възползват от благоприятни условия, които другояче не биха имали, споделя Orrigo, организация за недвижими парцели.

По-рано апартаментът е бил обвързван с още един парцел в прилежаща постройка, съгласно листата. Но през 1979 година жилищата са били разграничени.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР