Апартамент на една от най-престижните улици в София – Витошка“,

...
Апартамент на една от най-престижните улици в София – Витошка“,
Коментари Харесай

Камен Донев купи апартамент на „Витошка“ за 600 бона

Апартамент на една от най-престижните улици в София – „ Витошка “, е купил на зелено известният артист и режисьор Камен Донев, научи HotArena.

Изтъкнатия драматург, прочул се с авторските си моноспектакли и с режисурата на най-гледаните у нас в последните години театрални постановки, е вложил част от парите си в апартамент новострояща се жилищна кооперация на метри от Южния парк.  Камен Донев си харесал жилище от 150 квадратни метра на 3-ия етаж на строящата се кооперация, което би трябвало да бъде приключено дефинитивно през есента на 2019 година и да се снабди с акт 16. Бъдещия апартамент на мустакатия създател от Русе е тъкмо против известния бар „ Голдън Неро “, стопанисван от Ники Пилето.

Камен Донев сключил имотната договорка преди към месец, като цената на добития от него апартамент не се оповестява публично. Според брокери на недвижимо имущество обаче артистът се е бръкнал най-малко с 600 000 лв. , защото местоположението на парцела му е на най-скъпата улица в София след „ Оборище “.

Донев от много време влага облагите от неуморния си труд в недвижимо имущетво. Той живее със брачната половинка си и 9-годишната си щерка в центъра на София, в апартамент на улица „ Хан Крум “, само че разполага с още 2 жилището в столицата, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР