„Апартамент гейт“ погълна и кмета на Благоевград Атанас Камбитов.От справка

...
„Апартамент гейт“ погълна и кмета на Благоевград Атанас Камбитов.От справка
Коментари Харесай

„Апартамент гейт“ засегна и кмета на Благоевград Атанас Камбитов! Кметската дъщеря с апартамент на две нива


„ Апартамент гейт “ погълна и кмета на Благоевград Атанас Камбитов.От информация в службата по вписвания излиза наяве,че щерка на градоначалника придобива вкусен парцел в центъра на Благоевград и то по времето на втория му мандат.

Голямата щерка на кмета- Елена е собственик на апартамент близо 200 кв.м с две парко места на ул. “ Даме Груев “ в Благоевград.И това имущество е за сумата от 115 000 лева съвсем на данъчна оценка, или за към 200 евро на квадрат.

Видео от дрон снима постройката, в която е апетитният парцел на кметската дъщеря. Ясно е,че двата жилището, които има, са свързани между тях с вита стълба. Апартаментът се намира на ет. 5 и 6 с югозападно ревю и има пет огромни тераси.

И в този момент идва огромният въпрос кой може да си го разреши сходен неподвижен парцел. От къде са парите на това момиче откакто татко му е потопен в заеми преди да заеме кметското кресло? Отговорът на този въпрос си остава мистерия.

Скандалът с имотните покупко-продажби, станал по-известен като „ Апартамент гейт “, се развихри в страната в края на март тази година.Заради покупките на парцели на цени, надалеч под пазарните, с постовете си се разделиха министърът на правораздаването Цецка Цачева, заместник-министърът на спорта Ваня Колева и заместник-министъра на енергетиката Красимир Първанов и други

Сега идва огромният въпрос дали и кметът Ананас Камбитов ще напусне поста си!?Мнозина считат,че всичко се прикрива и не чакат това да се случи.





//blagoevgrad.regiona.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР