Анушка – дъщерята на кинолегендата Ален Делон е в очакване

...
Анушка – дъщерята на кинолегендата Ален Делон е в очакване
Коментари Харесай

Дъщерята на Ален Делон е бременна

Анушка – дъщерята на кинолегендата Ален Делон е в очакване на първото си дете. Това стана ясно, откакто актрисата се появи на ревю на Еlie Saab, което се организира в границите на Седмицата на модата в Париж. Младата звезда притегли погледите към себе си с изключение на с очарователната си визия и с наедрялото си коремче.

Не бях подготвена, само че в този момент съм. Тръгвам към теб, ти ще бъдеш този, на който постоянно ще числя се

(I wasn`t ready then, I`m ready now, I`m heading straight for you. You will only be eternally the one that I belong to) “, с тези думи, част от песента на Адел - Sweetest Devotion бъдещата майка удостовери новината и в обществените мрежи, като добави и емотикон с формата на бебе.

Щастливата новина идва година, откакто Анушка Делон претърпя импровизиран аборт в третия месец на бременността си. С таткото на бебето - Жулиен Дерееймс са дружно от 9 години. Първата искра сред тях прехвърча по време на актьорски курс, който двамата посещават.

28-годишната актриса е щерка на Ален Делон от втория му брак с манекенката Розали ван Бреемен. Дебютът ѝ в киното е още на 13 година във френската лента "Лъвът ", където ролята на неин татко бе изпълнена точно от биологичния й баща.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР