AnTuTu публикува своята класация на най-производителните смартфони за месец май.

...
AnTuTu публикува своята класация на най-производителните смартфони за месец май.
Коментари Харесай

Топ-10 на най-мощните смартфони за месец май

AnTuTu разгласява своята ранглиста на най-производителните смарт телефони за месец май. Традиционно, в тази ранглиста са включени както iOS мобилни устройства, по този начин и смарт телефони, работещи под ръководството на операционната система Android. Вече съвсем 10 месеца на върха на класацията се намира iPhone 7 Plus. Но се чакат огромни промени, тъй като неотдавна на пазара излязоха мощните Nubia Z17 и OnePlus 5.

На първо място е iPhone 7 Plus, само че iPhone 7 бе заставен да отстъпи втората позиция на Xiaomi Mi6 и в този момент зае третото място, предава Kaldata.

На четвърта позиция се намира Samsung Galaxy S8 Plus и топ-5 за месец май приключва с Galaxy S8.

Следват OnePlus 3T на шесто място, седмото е за LeEco Le Pro 3, следван от Smartisan M1L, Smartisan M1, а последното 10-то място е за LeEco Le Pro 3 AI Edition.

В рейтинга на AnTuTu за месец май при Android смарт телефоните се появиха OnePlus 3 и Zuk Edge, които се класираха надлежно на девето и десето място.

Най-мощният Android смарт телефон към месец май съгласно AnTuTu е Xiaomi Mi 6.

Специалистите на AnTuTu особено означиха, че от статистиките са изключени всички резултати с прекомерно високи индикатори, с цел да не се допусне неправилното сформиране на месечния рейтинг. Този месец бяха обявени редица мощни смарт телефони и в идната ранглиста сигурно ще има изненади.

Източник: dir.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР