Антония Вачева - майката на трагично загиналата 7-годишна Вивиан в

...
Антония Вачева - майката на трагично загиналата 7-годишна Вивиан в
Коментари Харесай

Почернените родители на Вивиан отправиха отчаяна молба

Антония Вачева - майката на трагично починалата 7-годишна Вивиан в турски аквапарк, се обърна към всички с молба за помощ. Покрусената жена и фамилията й търсят очевидци - очевидци на нещастието, разиграла се на водната пързалка на 7 юни, които да опишат какво са видели. Защото внезапно се оказа, че тъкмо там, където момиченцето им беше съдбовно ударено в коремчето, за камерите имало... " сляпо леке ", написа " Трафик ".
Поне по този начин настояват от хотелския комплекс в Турция. Според родителите обаче камерите просто са изтрити. Няма по какъв начин другояче да си обяснят обстоятелството, че първоначално от аквапарка са им споделили, че са видели на камерите по какъв начин друго дете удря Вивиан в корема. След което се отмятат от казаното. Пък и каква е логиката навръх това стратегическо място - водната пързалка, камерите да имат сляпо леке и да няма нито един кадърен кадър? Или някои просто ослепяха ненадейно...
Затова Антония се обръща към всички българи, които в този миг са били на същото място:
Моля ви като майка - чисто човешки, разкажете какво сте видели! Кажете видели ли сте да има спасители на пързалката? Видели ли сте кой е блъснал моето дете? Ще бъдете разпитани анонимно, като предпазени очевидци, без каквито и да било задължения от ваша страна! Моля ви! Искаме да знаем дали са били съответни реакциите на всички. Искаме просто да разберем истината. В момента в турските медии се подема същинска акция - с неистини и подправени истории, която да оневини управлението на аквапарка. Ще оставим ли това по този начин?
Присъединяваме се към молбата на почернената майка и призоваваме очевидците на нещастието да проговорят! Истината е значима - освен за родителите на Вивиан. Тя е значима за всички български родители, значима е за децата ни. Свържете се със семейство Вачеви или се обадете на публицистичните ни телефони. Анонимността ви е обезпечена!
Припомняме, Вивиан беше ритната в корема от друго дете, до момента в който се спускала по пързалка. Родителите упрекват турския комплекс в липса на спасители, които да наблюдават водните уреди. В резултат на удара детето е със спукан далак и кръвоизлив в стомаха. За няколко часа то е местено три пъти от болница в болница. Лекарите обаче не съумяват да го върнат към живота. Според фамилията до нещастието се е стигнало поради липса на спасители, които да управляват спусканията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР