Антония се превърна в една от най-обсъжданите жени в България

...
Антония се превърна в една от най-обсъжданите жени в България
Коментари Харесай

Антония от Фермата няма мъж и няма силикон

Антония се трансформира в една от най-обсъжданите дами в България поради присъединяване си във „ Фермата” и woman.bg едвам дочака излизането ѝ от предаването, с цел да я разпита за какво няма мъж до себе си и с каква булчинска рокля възнамерява да се ожени.

Красавицата е на 28 години, от Асеновград, само че от дребна живее в София. От тийнейджърка работи в бизнеса със строителни материали на родителите си. Не се опасява от физическия труд. Копала е градината на село и е доила крави. Не търси материалното, духовна и изобретателна е. Рисува добре, а тази година приключва компетентност „ Мода “ в Нов български университет и мечтае да стане стилист. Провокативна, секси и необвързана, Антония знае цената си, по тази причина твърди, че самочувствието ѝ има покритие.

A post shared by (@antonia.sandova) on Oct 21, 2020 at 10:24am PDT

-Как ви посрещнаха околните ви след излизането от „ Фермата”. Имаше ли рецензии и по какъв начин се чувствате?

-Веднага откакто напуснах Жанета Осипова бързаше да ми се обади и да ме разпита за всички детайлности. Най-близките ми – майка ми и татко ми даже ми споделиха, че съм останала във „ Фермата” прекомерно дълго и съм им липсвала. Те утвърждават изцяло моето поведение, тъй като аз съм в предаването бях това, което съм и в живота и не съм играла някакви функции. Нямаше рецензии и забележки от тяхна страна, само че аз си направих самооценка. Имам самочувствие и то не е без покритие. Но не понасям рецензия. Чуя ли някой да ме подлага на критика, ставам и излизам. Това е нещо, което би трябвало да трансформира.
 Антония от
-Споменахте плеймейтката Жанета Осипова. Това ли е една от участничките, с които ще продължите да бъдете близка и след предаването?

-Да, Жанета е една от приятелките ми. И аз не имах вяра, че сред две красиви дами може да се зароди другарство. Може би феновете са очаквали да се хванем за гушите в предаването, само че ние си допаднахме още в самото начало и превърнахме това възприятие в едно доста близко другарство. Тя ще остане и в бъдеще до мен.

A post shared by (@antonia.sandova) on Oct 19, 2020 at 2:48am PDT

-Как едно хубаво момиче като Вас с бъдеще няма мъж до себе си?

-На този въпрос и аз нямам отговор. Може би имам прекалено много условия към мъжете, въз основата на връзките, които съм имала до момента. Критериите ми са високи и малко мъже дават отговор на тях. Но съм подготвена да дам късмет на някой, който дава отговор на тях и нямам поради да е хубав на външен тип. След „ Фермата” мъжката част от почитателите ми не се е нараснала извънредно доста, тъй като аз и преди този момент имах задоволително обожатели. Сега непрестанно ми пишат млади дами които се интересуват от метода ми на живот.

-Разкрийте и на нас част от женските си секрети за прелестния ви външен вид…

-Важното е да се спортува най-малко по час и половина дневно. Не съм фитнесманиак и не заставам като вързана във фитнеса, избирам по-кратки, само че по-натоварващи тренировки. Спортът може да не е единствено в зала, замествам го и с поход в планината и разходка. Използвам единствено натурална козметика, която сама си подготвям. Дори с билки, които аз отглеждам или закупувам, само че не от магазина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР