Антония признава, че се разбира отлично със свекърва си, а

...
Антония признава, че се разбира отлично със свекърва си, а
Коментари Харесай

Първи Думи На Антония Петрова След Изненадващата Сватба! Вижте Видео На Влюбените Гълъбчета

Антония признава, че се схваща чудесно със свекърва си, а личните й родители обожават Ивайло. Двойката, също така работи по общи планове, измежду които и фондация в помощ на дами страдащи от рак на гърдата и рак на яйчниците. Антония ревниво стои зад идеята, а брачният партньор й я поддържа. Миската, която също така е магистрат по специалност, признава също, че за първи път се е решила на толкоз недомислена стъпка, като да се омъжи след три месеца.

„ Още като го видях и си помислих – това е моят мъж. Него съм търсила до момента. Той споделил същото на приятелите си. Събра ни една неточност, една случайност “, споделя още миската. И добавя, че макар единия провален брак, който остава зад тила й, тя е доста, доста щастлива с мъжа до себе си.

„ Сега разбрах какво е същинска обич. Нямам самообладание да станем родители “,споделя още Антония. Тя е безапелационна, че не съжалява за прибързания си брак. „ Ние едвам се познаваме, само че като че ли сме дружно от години. Веднага си паснахме във всяко отношение “, разкрива още миската.

Двамата възнамеряват към този момент деца и съществено работят по въпроса с бебето. А русокоската се надява новият й брачен партньор да я подари допустимо най-скоро с правоприемник.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР