Антония Петрова за първи път коментира най- щастливото събитие в

...
Антония Петрова за първи път коментира най- щастливото събитие в
Коментари Харесай

Антония Петрова разкри как е кръстила сина си и показа Снимка от изписването им:

Антония Петрова за първи път разяснява най- щастливото събитие в живота си – раждането на първото й дете. Скандалната „Мис България“ роди наследник точно на именния си ден – 17 декември. Всички чакаха, че суетната манекенка ще кръсти бебето на себе си, само че тя разкри, че е избрала друго име.

Момченцето се споделя Благовест и носи името на единия си дядо. Бебокът се е родил по натурален път с ограничения 3,6 кг и 53 см. разгласява в обществените мрежи фотография от изписването им. Но към този момент няма желание да демонстрира лицето на бебето.
Снимка от изписването на Антония и сина й
Бившата „Мис България“ се омъжи за предприемача Ивайло Батинков предишното лято. Брачната гала се организира на плаж в Гърция. Преди сватбата двамата имаха връзка едвам от три- четири месеца. Но предприемачът бил безапелационен, че Антония е дамата на живота му и не желал да губи време.

Скандалната перничанка има един несполучлив брак зад тила си – с много по- възрастния съветски олигарх Александър Бередин. Двамата бяха женени няколко години, само че най-после се разведоха по гледище на манекенката. Руснакът мъчно преодоля загубата на Антония Петрова, само че тя беше безапелационна, че няма да даде нов късмет на брака им.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР