Антония Петрова яко се е окепазила с дермални филъри и

...
Антония Петрова яко се е окепазила с дермални филъри и
Коментари Харесай

Антония Петрова не прилича на себе си след интервенции по лицето

Антония Петрова крепко се е окепазила с дермални филъри и процедури, които при нея не са разкрасителни, а по-скоро с противоположен резултат. 38-годишната русокоска от дълго време прекалява с боцкането и към този момент е замязяла на жената-котка. Заради несполучливите интервенции тя наподобява даже по-възрастна, в сравнение с е в реалност. 

От последните фотоси на Тоца в обществената мрежа се вижда, че цялото й лице е на бабуни от филърите. Кадрите са в непосредствен проект и не са доста приятни за окото, макар че някогашната миска очевидно си ги харесва, откакто ги е разгласила. В момента Петрова е в Париж с мъжа си Ивайло Батинков и се щрака като за последно пред Айфеловата кула.

Преди 13 лета Антония се окичи с купата " Мис България " и още тогава си завоюва прякора Мис Крокодил. Според слуховете някогашният й брачен партньор Александър Бередин я е уредил с короната. Дали поради комплекси, дали поради суетност, само че от този момент русокоската постоянно се подлага на какви ли не корекции, с цел да доближи по този начин мечтаните стандарти за хубост. Уви - безрезултатно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР