Антония Петрова предизвика куп критики заради липсата си на елементарни

...
Антония Петрова предизвика куп критики заради липсата си на елементарни
Коментари Харесай

Читател направи на пух и прах Антония Петрова: Госпожа, язък че сте юрист с две висши, като сте мега неграмотна!

Антония Петрова провокира куп рецензии поради неналичието си на обикновени знания по пунктуация и граматика, написа HotArena. Наш постоянен четец изпрати до публицистичната поща писмо, в което не крие възмущението си от претенциите на Мис България 2009. И от неналичието на покритие за огромна част от тях.

Предлагаме цялостния текст на писмото му, както и поста на Антония, провокирал рецензията.

Пиша Ви, тъй като ми омръзна от самохвалството на Антония Петрова. Госпожата претендира за сериозна кариера на правист и е собственик на две висши дипломи, а няма обикновена визия за граматика и пунктуация. В своите обществените мрежи тя залива с едни и същи фотоси и постове, които копира по хиляди пъти, и които са написани необразовано. На места липсват запетаи (понякога пред " че " ), на други има поставени запетаи без да има потребност. Също по този начин се написа " по-точно " с тире, а не " по тъкмо ". Освен това обръщенията " вие ", " вас " са с дребни букви - или познава безусловно всички към които се обръща, или не признава учтивата форма от граматиката. Недопустимо е човек с искания като нейните да позволява обикновени неточности.

Относно тоалета, за който се оправдава - доста от дълго време този модел излезе от мода, да не приказваме, че тя втори сезон се подвизава с него, допускам заради липса на средства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР