Антония Петрова най-вероятно е бременна във втория месец, подшушнаха от

...
Антония Петрова най-вероятно е бременна във втория месец, подшушнаха от
Коментари Харесай

Антония Петрова крие огромна тайна за сватбата си

Антония Петрова най-вероятно е бременна във втория месец, подшушнаха от обкръжението й, написа Таблоид. Именно упованието на нова рожба е повода за бързата женитба на миската, която ненадейно надяна булчинската рокля предишния уикенд .
Тя сподели „ Да “ на обичания си Ивайло Батинков на плажа в Халкидики. Датата на сватбата – 17 юни, не бе инцидентно определена, тъй като тогава са се навършили тъкмо три месеца от деня, в който двойката се е срещнала.
От обкръжението им издадоха, че при тях е било обич от пръв взор и съвсем незабавно след запознанството са си заживели дружно. Малко по-късно пернишката миска е забременяла и сега е във втория месец. Именно бременността е повода за скоростната женитба, тъй като силиконовата хубавица не желала да е младоженка с стомах.
Напомняме, че младоженецът е лекар и компютърен инженер и има много обичайно финансово положение. Близки разкиха, че е някогашен началник на болница „ Токуда “, а сега развива личен бизнес с ортопедия и медицина. Млад, приветлив и богат – все качества, задоволителни за амбициозната миска, която към този момент е подготвена да стане майка.
Докато беше омъжена за руснака Бередин, русокоската не спираше да тръби, че не желае деца, доста й е рано и желае да гради кариера. В момента тя е осмислила целите си и към този момент няма самообладание да даде живот на наследника си.
Най-вероятно поради поверие чака да минат първите 4 месеца от бременността и по-късно ще го разгласи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР