Антония Петрова и Ивайло Батинков вдигнаха цели три сватби, за

...
Антония Петрова и Ивайло Батинков вдигнаха цели три сватби, за
Коментари Харесай

Антония Петрова с масонска венчавка

Антония Петрова и Ивайло Батинков подвигнаха цели три сватби, с цел да разгласят любовта си, само че една от тях бе безусловно апокрифна – тайната им масонска венчавка, от която е имало строга възбрана да се издава даже подробност в общественото пространство.

Снимки от венчавката по този начин и не се появиха нито един път в обществените мрежи, където нормално можем да забележим всичко, само че ето, че въпреки всичко някой се изкуши да покаже на какво забавно събитие е участвал.

Ексклузивните фотоси от тайната масонска женитба на Антония и Ивайло, с които се сдобихме, са повече от впечатляващи, както и някои от специфичните ритуали, които са правили.

На 17 март тази година на празненство пред 300 индивида в хотел „ Шератон” двамата се врекоха още един път един в различен, а един от знаковите ритуали на церемонията, за който разбрахме, е бил обвързван със смесването на двата бокала на младоженците.



В този на Антония е имало вода, а в този на Ивайло – алено вино. Смесването им символизирало символичното начало на фамилията и равенството в него, издава ни под цялостна секретност човек, участвал на церемонията.



В различен от специфичните ритуали пък, над главите на Антония и Ивайло е минал стъклен скиптър, инкрустиран с диаманти, който символизира какъв брой е нежен съюза сред мъжа и дамата. Точно толкоз специфична е била и сватбената торта, декорирана от всички страни с логото на масоните.

Източник: Блиц
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР