Антонис Стериакис подписа 3-годишен договор с Блекбърн Роувърс. Ето какво

...
Антонис Стериакис подписа 3-годишен договор с Блекбърн Роувърс. Ето какво
Коментари Харесай

Стериакис: Дори не се замислих, когато ми казаха за Блекбърн Роувърс

Антонис Стериакис подписа 3-годишен контракт с Блекбърн Роувърс. Ето какво сподели той в първото си изявление за клуба:

" Истински се вълнувам, че съм тук. Сбъдната фантазия е да дойда и да играя в Англия. Това бе моята цел още от дете, още от момента, когато започнах да виждам британски футбол и видях какъв брой мощни са другите лиги. Още откогато започнах да играя футбол, моята цел е да дойда в Англия.

Когато виждам футбол по малкия екран, то постоянно виждам британски футбол, тъй като в тази страна той просто е необикновен. В България чаках да направя идната си стъпка, само че не знаех къде ще бъде тя. Малко се изненадах, когато пристигна офертата преди няколко дни. Всичко се случи доста бързо.

Дори не се замислих, когато ми споделиха за Блекбърн Роувърс, просто споделих " да ". Знам, че историята на клуба е доста огромна. Това е един огромен клуб с огромна история и съм подготвен за идната стъпка.

Ще работя крепко, с цел да бъда допустимо най-хубавият вратар. Искам да работя крепко и да играя добре за клуба. Никой не знае какво ще се случи в бъдеще, само че това несъмнено е добра опция за мен ", сподели Стериакис.
 Официално: Антонис Стергиакис мина от Славия в Блекбърн Роувърс
Официално: Славия продаде Антонис Стергиакис на Блекбърн

Договорът му е за три години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР