Антонио Конте вече е придобил първите си впечатления от състава

...
Антонио Конте вече е придобил първите си впечатления от състава
Коментари Харесай

Антонио Конте иска звезда от Милан да е първото му попълнение в Тотнъм

Антонио Конте към този момент е придобил първите си усещания от състава на Тотнъм, а видяното го е предиздвикало да стартира да се оглежда за нов централен полузащитник. Calcio Mercato счита, че първи в листата му е халфът на Милан Франк Кеси.

24-годишният котдивоарец е съществена фигура в състава на Стефано Пиоли и това значи, че ще е сложна цел за „ шпорите “. Проблемът за „ росонерите “ обаче е, че той има единствено 8 месеца от контракта си на „ Сан Сиро “ и в случай че не се решат да го продадат през януари, може да се наложи да го изтърван без пари през идното лято.

Кеси го чакат €190 000 на седмица, в случай че реши да смени Милано с Лондон, което е с €60 хиляди по-малко от хипотетичната оферта на сегашния му отбор.

В момента Конте ще се наложи да се оправя с Хари Уинкс, Оливър Скип, Танги Ндомбеле, Джовани Ло Селсо, Деле Али и Пиер-Емил Хойберг на най-невралгичния пост в състава му. От всички само датчанинът наподобява има нужните качества, с цел да си завоюва доверието на новия ментор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР