Антонио Конте стана менидъжрът на Тотнъм с най-успешен старт отпред

...
Антонио Конте стана менидъжрът на Тотнъм с най-успешен старт отпред
Коментари Харесай

Конте е първият мениджър на "Тотнъм", който няма загуба в първите си осем мача

Антонио Конте стана менидъжрът на " Тотнъм " с най-успешен старт начело на тима в шампионата. В събота " шпорите " надвиха " Уотфорд " с 1:0 в осмия двубой на италианеца, с което остава непобедени под негово ръководство.

В първите си осем дуела Конте записа пет победи и три равенства, като завоюва 18 точки. В този период головата разлика на " Тотнъм " е 14:4. Срещу " Уотфорд " " шпорите " се нуждаеха от късен гол на централния защитник Давинсон Санчес, който се разписа с глава.

" Отбелязахме в края, единствено че се опитвахме да го създадем през целия мач. Беше мъчително, защото не реализирахме учредените шансове. Когато се изправиш срещу толкова добре извършен съперник, няма по какъв метод да е обикновено. Важното е, че взехме трите точки. Знаем, че ще би трябвало да се потрудим, за да печелим още точки ", показа италианецът след срещата.

" Тотнъм " е шести в таблицата с 33 точки, на една зад петия " Уест Хем " и на две зад, който заема четвъртото място. " Шпорите " обаче са с два мача по-малко от съперниците си. В идващия си двубой " Тотнъм " среща тъкмо " Арсенал " на 16 януари.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР