Антонио Конте стана менидъжрът на Тотнъм с най-успешен старт начело

...
Антонио Конте стана менидъжрът на Тотнъм с най-успешен старт начело
Коментари Харесай

Конте е първият мениджър на "Тотнъм", който няма загуба в първите си осем мача

Антонио Конте стана менидъжрът на " Тотнъм " с най-успешен старт отпред на отбора в шампионата. В събота " шпорите " надделяха " Уотфорд " с 1:0 в осмия дуел на италианеца, с което остава непобедени под негово управление.

В първите си осем дуела Конте записа пет победи и три равенства, като завоюва 18 точки. В този интервал головата разлика на " Тотнъм " е 14:4.

Срещу " Уотфорд " " шпорите " се нуждаеха от късен гол на централния бранител Давинсон Санчес, който се разписа с глава.

" Отбелязахме в края, само че се опитвахме да го създадем през целия мач. Беше мъчно, тъй като не реализирахме основаните шансове. Когато се изправиш против толкоз добре проведен противник, няма по какъв начин да е елементарно. Важното е, че взехме трите точки. Знаем, че ще би трябвало да се потрудим, с цел да печелим още точки ", сподели италианецът след срещата.

" Тотнъм " е шести в таблицата с 33 точки, на една зад петия " Уест Хем " и на две зад, който заема четвъртото място. " Шпорите " обаче са с два мача по-малко от противниците си. В идващия си дуел " Тотнъм " среща точно " Арсенал " на 16 януари.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР