Антонио Конте е първи избор на Реал (Мадрид) за нов

...
Антонио Конте е първи избор на Реал (Мадрид) за нов
Коментари Харесай

Реал намерил заместник на Юлен Лопетеги

Антонио Конте е първи избор на " Реал " (Мадрид) за нов треньор - заместител на изправения до стената Юлен Лопетеги, написа италианският в. " Кориере дело спорт ". Според изданието представители на еврошампиона даже са провели диалог с Конте, който до предходната пролет беше отпред на " Челси ".

" Реал " започва сезона доста едва, като записа три загуби в последните си четири дуела. Според мадридската преса Лопетеги има три мача, с цел да убеди клубния си необут Флорентино Перес, че става за една от най-тежките позиции във футбола.

В събота " белите " одобряват " Леванте " в Ла Лига, а по-късно и " Виктория " (Пилзен) в Шампионската лига. Във фокуса, несъмнено, е третият конкурент в тази серия - " Барселона ". " Ел класико " е на 28 октомври на " Камп Ноу " и в случай че Лопетеги и " Реал " си тръгнат победени от там, нищо чудно да се стигне до разлъка.

Преждевременно уволняване ще е доста неприятен сюжет за Юлен Лопетеги. Той беше освободен от селекционерския пост на Испания два дни преди началото на Световното в Русия. Причината е, че дни по-рано се бе схванал с " лос меренгес ", а клубът се похвали и действително подложи бананова кора на някогашния вратар.

" Реал " още веднъж не направи значими прехвърляния през лятото и изпитва компликации във всички линии, като се почне от отбраната. Отразява се и неналичието на продадения на " Ювентус " Кристиано Роналдо.

Антонио Конте е незает. Той направи " Челси " първенец на Англия през предходната година, само че по-късно влезе в несъгласия с шефове на клуба, пък и лондонските " сини " забуксуваха, по този начин уволнението се очерта още преди края на сезона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР