Антонио Конте е обвързан с Тотнъм до края на настоящата

...
Антонио Конте е обвързан с Тотнъм до края на настоящата
Коментари Харесай

Конте: Италия винаги ще е първата ми любов

Антонио Конте е привързан с Тотнъм до края на актуалната акция. Все още не е контрактувано удължение и италианският треньор не се ангажира, когато го натискаха по отношение на бъдещето му във Висшата лига. Опитният стратег има два сполучливи престоя в Серия А надлежно с Ювентус и Интер, където завоюва няколко оценки, в това число четири вътрешни трофеи. Сега Конте подхрани спекулациите за евентуално завръщане в родината си, макар че сега се любува на " празника на футбола " в Англия.

" Това е второто ми прекарване в Англия след Челси и съм живял единствено в Лондон, има невероятна атмосфера на стадиона. Това е празник на футбола, тъй че в този смисъл те кара да се влюбиш. Но в никакъв случай не забравяш първата си обич и Италия постоянно ще бъде преди всичко.

Връщам се вкъщи, Италия е моят дом и постоянно е ужасно да съм тук. Освен това да се върна на " Сан Сиро " след 21 месеца, с два прелестни сезона в Интер и това, което всички споделихме дружно, това в действителност ми дава мощни страсти. Медиците ми споделиха да остана спокоен през първите 15 дни, помолиха ме да не се връщам, само че възприятието ми за отговорност и дълг да бъда покрай тима ме накара да избързам малко. Справям се добре с това, само че несъмнено не мога да накарам гласа ми да се чува по метода, по който бих желал от играчите по време на игра ", съобщи Конте пред Скай Италия.

Конте ще се надява, че неговите играчи ще излязат спечелили против Милан във вторник вечерта, с цел да се върнат с преднина в Лондон преди реванша от осминафиналите от Шампионската лига на 8 март.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР