Антонио Бандерас, с пълно име Хосе Антонио Домингес Бандерас, е

...
Антонио Бандерас, с пълно име Хосе Антонио Домингес Бандерас, е
Коментари Харесай

Горещият мачо Антонио Бандерас на 60!

Антонио Бандерас, с цялостно име Хосе Антонио Домингес Бандерас, е испански артист, продуцент и режисьор, притежател на премия „ Гоя “ и две „ Европейски кино награди “, номиниран е за „ Сатурн “, „ Еми “ и три награди „ Златен глобус “. От 2005 година има звезда на Холивудската алея на славата.

Антонио Бандерас е роден на 10 август 1960 година в Малага, Испания. През детските си години има предпочитание да стане футболист, само че се отхвърля, откакто на 14-годишна възраст си счупва крайници.

Прочетете ТУК най-забавните и вдъхновяващи цитати на артиста >>>

Когато се реалокира от Испания, с цел да прави кариера в Холивуд, не знае и дума британски. Налага му се да го учи в крачка, по слух. „ А в този момент ме канят да вземам участие в озвучаване на хитови проекти”, майтапи се по този мотив Бандерас, който дава гласа си на Котарака в чизми във всички серии на „ Шрек, както и в анимацията „ Котаракът в чизми”.

 антонио бандерас Getty

През 1996 година Антонио Бандерас се развежда със своята брачна половинка Ана Леса след 8-годишен брак. През същата година подписва брак с актрисата Мелани Грифит. Двамата се развеждат през 2015 година

Не се тормози от старостта, в противен случай, приема я с присъщото си възприятие за комизъм и мъдрост. Въпреки бръчките по лицето му и среброто в косите, за разлика от множеството си сътрудници не подхваща никакви опити да наподобява по-млад от годините си. „ Остаряването е нещо изцяло обикновено. Доволен съм, когато хората споделят за мен „ даа, поостаря, побеля!” В края на краищата и вие бихте се побъркали от този прогнил етикет „ Латино любовник”.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР