Антонио Бандерас беше онлайн гост в испанското телевизионно предаване El

...
Антонио Бандерас беше онлайн гост в испанското телевизионно предаване El
Коментари Харесай

Антонио Бандерас, самотата и защо това са едни от най-тежките времена за актьора

Антонио Бандерас беше онлайн посетител в испанското телевизионно предаване El Hormiguero, където от къщата си в Малага разкри по какъв начин се оправя с домашната изолираност и по какъв начин му въздейства ситуацията, в което се намира.

Пред водещия Пабло Мотос артистът призна, че се усеща доста уединен, защото с партньорката му Никол Кимпел са останали разграничени и това доста му тежи.

Tъй като Антонио Бандерас е бил в Мадрид, с цел да снима филм с Пенелопе Крус в продължение на три седмици, той е останал заклещен в страната, поради създалата се обстановка. Успял е единствено да се придвижи до родната си Малага, където сега е под домашна изолираност.

По това време приятелката му Никол е имала работни задължения в Женева, където и се е наложило да остане, до момента в който обстановката се усъвършенства. А поради темпото, с което се популяризира коронавирусът, има да изчака много. За разлика от Антонио обаче, Никол Кимпел най-малко не е сама, а в компанията на сестра си и татко си, които са я придружавали.

В тези дни на карантина Антонио Бандерас се възползва от опцията да се посвети на домашен каузи, с цел да се оправи със самотата, която по думите на артиста му тежи извънредно доста.

" Измих кухнята, пуснах пералня, сготвих си няколко ястия, които не бяха неприятни. Аз съм като същински Робинзон Крузо ", майтапи се Антонио Бандерас. Той обаче не пропусна да изрази и терзанията си.

Според артиста сме сложени в състояние освен на здравна, само че и на икономическа " пандемия ". Той сподели, че и едното, и другото ужасно доста го тревожат, и се усеща заплашен. От една страна се тормози за здравето си, тъй като е в рискува група, поради обстоятелството, че през 2017 година претърпя сърдечен удар.

От друга обаче Антонио Бандерас се тревожи за обстановката, в която се намират толкоз доста хора по света, в това число и такива, които работят за него в театъра и заведенията за хранене му. Хора, които сега стоят без работа, и то без да знаят за какъв интервал от време. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР