Антонина Стоянова загърби етикета и втрещи родния хайлайф с нелепа

...
Антонина Стоянова загърби етикета и втрещи родния хайлайф с нелепа
Коментари Харесай

Антонина Стоянова с грозен гаф на ВИП парти! Събу си обувките в ресторант и стоя боса

Антонина Стоянова загърби етикета и втрещи родния елит с нелепа издънка на рождения ден на композитора Стефан Димитров, видя  HotArena.

Насред изискания ресторант,  където майсторът на шлагера събра близки и другари, с цел да почерпи за своята 70-годишнина, брачната половинка на някогашния президент Петър Стоянов най-безцеремонно си събу обувките , като че ли е на площада, и яде и пи на необут крайник , писа „ Ретро “.

Макар експървата дама да се бе издокарала с тоалет за хиляди левове, професионални грим и прическа, изцепката й не останала незабелязана от присъстващите. Докато рожденикът Димитров вдигал тост всред масите, Антонина, която била седнала с тил към него, освен не се обърнала, зза да изслуша словото му, а и събула обувките си, с цел да се усеща по-комфортно по време на вечерята .

Гостите на купона, измежду които бяха Васил Найденов, Михаил Белчев, Кристина Белчева, Волен Сидеров, Кристина Димитрова и редица други, забелязали гафа на някогашната президентша и се зачудили дали лятната горещина или неуместните обувки са повода госпожа Стоянова да изкара празненството боса, като че ли е на плажно празненство или у дома на дивана.

Въпреки че за мотива бе подбрала чепици с невисок ток, явно килограмите, които в последните години е натрупала, оказват въздействие и краката й бързо отичат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР