Антон Йелчин е един от най-многостранните и обещаващи актьори в

...
Антон Йелчин е един от най-многостранните и обещаващи актьори в
Коментари Харесай

Филм за покойния Антон Йелчин

Антон Йелчин е един от най-многостранните и обещаващи артисти в Холивуд преди да почине при трагичен случай на 27 години пред дома си там. Загубата е непоправима освен за фамилията му, емигрирало от тогавашния Съюз на съветските социалистически републики, когато Антон е на 6-месеца, само че и за всеки, който е бил непосредствен с него посредством филмите и работата му. За всички тях е Love, Antosha.

Документалният филм дава опция да се срещнем по-отблизо с личността на Йелчин, почнал кинокариерата си на 9-годишна възраст. Той търси провокациите, не стопира да пробва нови неща, " добър е във всичко ", както споделя Кристен Стюърт в филмовия откъс на кино лентата.

Освен с кино, където го познаваме от " Стар Трек:Отвъд ", " Само любовниците остават живи ", " Алфа дог ", " Луди от обич ", Антон е надарен музикант и фотограф.

Love, Antosha включва архивни фрагменти, негови музикални осъществявания, диалози със фамилията му, както и изявленията с сътрудници като Дженфър Лорънс, Крис Пайн, Кристен Стюърт, Фелисити Джоунс.

Премиерната дата на Love, Antosha е на 2 август.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР