Антон Тодоров от ГЕРБ цитира собственика на проправителствената медия Пик

...
Антон Тодоров от ГЕРБ цитира собственика на проправителствената медия Пик
Коментари Харесай

Антон Тодоров цитири Недялков от Пик: Бивши военни и ченгета от ДС извършват държавен преврат

Антон Тодоров от ГЕРБ цитира притежателя на проправителствената медия Пик и уточни " Нека повторим още веднъж! "

:
Трябва да се повтаря всекидневно, до пристъп - за невежите, апатичните, лековерните.
Беззаконието по улиците не е кротичък митинг на гладни и онеправдани българи, както бе през Лукановата и Виденовата зими.
Беззаконието по улиците е неокомунистически консервативен пуч, чиято генерална цел е да върне във във властта Българска социалистическа партия и да преориентира България към Кремъл.
Непосредствени причинители на държавния прелом са някогашни военни и ченгета от Държавна сигурност (Александър Маринов, Пламен Узунов, Румен Радев), едра алена номенклатура (Мая Манолова, Корнелия Нинова, Овчаров, Румен Гечев, Татяна Дончева, Еленко Божков) дружно с наследниците на видни болшевишки сатрапи (Христо Иванов - Бойкикев, Ивайло Мирчев, Велислав Минеков, Евгений Дайнов, Димитър Делчев, Иво Прокопиев, Иван Кръстев, Крум Зарков, Кирил Добрев) и назначени от тогавашната Икономическа милиция и Комсомола “олигарси ” (Васил Божков, Николай Банев, Цветан Василев, Арабаджиеви)...
Разделението им на “десни ” и “леви ” е напълно симулативно, с цел да придаде надали не общонационален темперамент на пуча. По създание всички произлизат от едно свърталище и имат обща цел - реанимация на най-пещерния комунизъм по българските земи солидарно с обичайните му реквизити - тотална цензура и задушаване на инакомислието, реваншизъм под формата на описи, трибунали, бесилки и Народен съд, перфидна измама, популизъм, употреба на човешката болежка, обладаване на медиите и превръщането им в партиен инструмент, покоряване, дискредитация и обезличаване на правосъдната система...



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР