Антон, синът на руския милиардер Борис Зингаревич, идва до броени

...
Антон, синът на руския милиардер Борис Зингаревич, идва до броени
Коментари Харесай

Син на руски милиардер дойде в Пловдив, за да предложи сделка на Ботев

Антон, синът на съветския милиардер Борис Зингаревич, идва до броени дни на среща в Ботев (Пловдив), с цел да предложи договорка за клуба. Богатият правоприемник на семейството от Санкт Петербург към този момент е бил скрито в Пловдив и се срещал с виновни фактори, оповестява " Марица ".

Състоянието на фамилията надвишава $1 милиард още през 2018 година. Таткото е фамозен инженер, а след измененията в Русия става олигарх в региона на хартията, целулозата, картоните. Вече развива и други бизнеси, измежду които строителство, а измежду съдружниците му е споменаван самият Дмитрий Медведев. Антон Зингаревич и съдружниците му имат права върху 2000 футболисти от целия свят - най-вече млади гении от Африка и Южна Америка.

Привлечени са в Ботев най-много от мащаба на школата, която се разви до една от най-хубавите в България. Купува Рединг през 2012 година, само че единствено след 12 месеца излиза от ръководството. Преди това пък татко му Борис е спряган за покупка на Евертън. Свързват ги и с участия в италиански тимове. В момента се оповестява, че Антон демонстрира интерес и към френския Шатору, където връзка е направил притежателят на Монако и негов комшия - Дмитрий Риболовлев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР