Антон Хекимян все по-често е извън кондиция по време на

...
Антон Хекимян все по-често е извън кондиция по време на
Коментари Харесай

Нелеп инцидент с Антон Хекимян?

Антон Хекимян все по-често е отвън кондиция по време на ефир, а повода за неразположенията му е здравословен проблем на носа, провокиран от тежко строшаване. Напоследък на тв водещия все не му достигал въздух и мъчно довеждал интервютата си до край. Случвало се съвсем да се задушава и да гъгне неясно, което пък предизвикало раздразнението на феновете. Въпреки това Хекимян не си взимал болничен или отпуск и продължавал да върви на работа, тъй като се тормозил да не му изстине мястото, в случай че отсъства и ден, писа " Ретро “.

Ако продължавал по същия метод, щял да повтори ориста на Росен Петров, чиито дихателни проблеми го смъкнаха от ефира на Би Ти Ви, а след редовно неглижиране на казуса и голям брой несполучливи интервенции някогашният водещ и политик едвам не остана без нос. Всъщност историята на Хекимян била сходна на тази на Петров, който също имал строшаване на дихателния орган, само че при пердах, до момента в който Антон се потрошил при безразсъден случай. Преди известно време той бил командирован в Пловдив, откъдето трябвало да води утринния блок онлайн. До трамвата се стигнало в нощта преди ефира, когато Хекимян се запътил да вечеря в ресторанта към хотел, в който бил отседнал дружно с оператори и режисьори на медията.

Вратата на локала обаче била стъклена, транспарантна и извънредно точно почистена. Дотолкова, че тв водещият въобще не я видял и се блъснал челно в нея. Цялото стъкло станало в кръв и добре че бил един от сервитьорите, който мигновено се притекъл на помощ на свлеклия се на земята водещ. Рентгенова фотография открила, че носът му би трябвало да бъде лепен. Въпреки че трябвало да остане за няколко дни в болничното заведение, Антон решил да си води предаването и да неглижира случая. Но последствията през днешния ден са забележими.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР