Антон Хекимян, който на 22 май ще празнува 34-я си

...
Антон Хекимян, който на 22 май ще празнува 34-я си
Коментари Харесай

Гаджето на Антон Хекимян – Василена Гръбчева: Той не е мъж!

Антон Хекимян, който на 22 май ще чества 34-я си рожден ден, е под пара от гаджето си - репортерът от „ Събуди се ” в конкурентната Нова телевизия Василена Гръбчева, която упорства дългогодишната им връзка да се увенчае със женитба, научи HotArena.

Хекимян не е мъж, толкоз време ме залъгва, че ще ме направи честна жена, а постоянно клинчи с оправданието, че имал да гради кариера ”, изригнала хубавицата, рапортува пред „ Таблоид ” свидетел на следващата нервна рецесия на русокоската. Въпреки че двамата са сгодени още от 2016 година, старозагорецът настойчиво отбягва щенията за Менделсон на сексапилната Василена. Приятели на двойката издават, че Хекимян и Гръбчева се обичат на приливи и отливи - ту се разделят, ту още веднъж се събират . Доста чудноват е обстоятелството, че те в никакъв случай не са живели дружно, макар годежа си , писа „ Таблоид “.

Говореше се, че преди време, около напрегнатото журналистическо всекидневие, двамата толкоз се отчуждили, че не правили секс цяла година . Неразборията идвала точно от мераците на журналиста да натрупа точки с умнотии пред дребния екран, вместо да се впусне в руслото на спокойния фамилен живот. „ Пръст в драмата има и абортът, който Василена претърпя при започване на 2017 година Красавицата загуби бебето от Антон, до момента в който бе бременна в третия месец. Двамата изживяха ужаса доста тежко ”, призна информаторът ни.

След като новината за нещастието плъзна по медиите, водещият от Би Ти Ви даде обещание да внесе повече изясненост, само че единствено в случай че шефовете му разрешат. След това обаче сбито рече, че аборт въобще не е имало. С това постави точка по тематиката. В Нова шушукат, че след години напразни очаквания да види Тони на колене с пръстен в ръка, Василена също решила да вложи пристрастеността си в малкия екран, вместо във връзката си с напористия сътрудник.

Резултатите към този момент са налице – на 7 февруари изкусителната госпожица отнесе на премиите „ Мъж на годината “, проведени от Дарик радио, в категорията „ ТВ сексапил “. Признанието идва след оспорвано онлайн гласоподаване и финално решение от Академията „ Мъж на годината “. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР