Антон Хекимян бил на ръба на нервна криза, след като

...
Антон Хекимян бил на ръба на нервна криза, след като
Коментари Харесай

Изнудват Антон Хекимян С Голи Снимки

Антон Хекимян бил на ръба на нервна рецесия, откакто преди броени дни си изгубил телефона в Русе. Водещият на утринния блок по Би Ти Ви излъчвал предаването си от крайдунавския град и в паниката запилял смарт телефона. Осъзнал се, че апаратът липсвал, чак когато се върнал в хотелската си стая.

Журналистът незабавно изпаднал в суматоха, тъй като знаел, че телефонът му е цялостен освен с значими номера и персонални кореспонденции, само че и с голям брой фотоси от какви ли не места. Хекимян нееднократно е признавал, че е нарцис и обича да се фотографира, изключително във фитнеса, когато преди малко е напомпил мускулите си. На част от фрагментите даже не бил напълно облечен и се тормозил, че в случай че те изплуват в общественото пространство, с кариерата му в малкия екран е свършено. За благополучие положителни русенци разкрили телефона му инцидентно и съумели по някакъв метод да се свържат с него, с цел да му го предадат, таман когато Тони мислел да върви в най-близкото полицейско ръководство и да го афишира за търсене.

Все отново продължавал да бъде на тръни, тъй като се съмнявал дали някой не е копирал наличието на телефона и не възнамерявал да го изнудва за пари с мръсните му секрети. За момента обаче не можел да направи нищо и му оставало единствено да тръпне в незнание дали, преди да бъде върнат, смарт телефонът не е бил в ръцете на зложелатели. Неприятната преживелица съвпаднала тъкмо с началото на ваканцията на Хекимян, който за първа година от доста време насам е на море без гадже.

След като с дългогодишната му другарка Василена Гръбчева се разделиха цивилизовано преди няколко месеца, водещият си дал отмора в съкровен проект и не желал да се впуска в нови любовни връзки. Не му се ходело на море сам и по тази причина отпътувал дружно с майка си Златка, сестра си и нейните деца, към които е извънредно завързан, предава Ретро.

Преди да тръгнат обаче, Антон се отбил в родната Стара Загора да ги забере, само че и да отпразнуват дружно 90-ия празник на баба му Тонка, на която в действителност е кръстен. Всички казвали, че й е одрал кожата и й е взел характера, а журналистът се надявал да доживее и до нейната възраст.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР