Антон Хекимян бил на ръба на нервна криза, след като

...
Антон Хекимян бил на ръба на нервна криза, след като
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Гей компромати за кака Тонка Хекимян от БТВ!

Антон Хекимян бил на ръба на нервна рецесия, откакто преди броени дни си изгубил телефона в Русе. Водещият на утринния блок по Би Ти Ви излъчвал преедаването си от крайдунавския град и в паниката върнал в хотелската си стая.

Журналистът веднагаизпаднал в суматоха, тъй като знаел, че телефонът му е цялостен освен с мажни номера и персонални кореспонденции, само че и с голям брой фотоси на какви ли не места. Хекимян нееднократно е признавал, че е нарцис и обича да се фотографира, изключително във фитнеса, когато току- що е нопампал мусколите си. На част от кодрите даже не бил напълно облечен и се тормозил, че в случай че те изплуват в общественото пространство, с кариерата му в малкия екран е свършено. За благополучие положителни русенци разкрили телефонът му инцидентно и съумели по някакъв метод да се свържат с него, с цел да му го предадат, таман когато Хекимян мислел да върви в най- близкото полицейско ръководство и да го афишира за търсене.

Все отново продължавал да бъде на тръни, тъй като се съмнявал дали някой не е копирал наличието на телефона и не възнамерява да го изнудва за пари с мръсните му секрети. За момента обаче, не можел да направи нищо и му оставало единствено да тръпне в незнание дали, преди да бъде върнат, смарт телефонът н е бил в ръцете на зложелатели. Неприятната преживелица съвпаднала тъкмо с началото на ваканцията на Хекимян, който за първа година от доста време насам е на море без гадже.

След като с дългогодишната м, другарка Василена Гръбчевасе разделиха цивилизовано преди няколко месеца, водещият си дал отмора в съкровен проект и не желал да се впуска в нови любовни връзки. Не му се ходело на море сам и по тази причина отпътувал дружно с майка си Златка, сестра си и нейните деца, към които е извънредно завързан.

Преди да тръгне обаче, Антон се отбил в родната Стара Загора да ги забере, само че и да отпразнуват дружно 90-ия празник на баба му Тонка, на която в действителност е кръстен. Всички казвали, че и е одраб кожата и и е взел характера, а журналистът се надявал да доживее и до нейната възраст.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР