Антон Бояджийски е бил страстен пушач, обожавал е китарите си

...
Антон Бояджийски е бил страстен пушач, обожавал е китарите си
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Съдбовен пост във "Фейсбук"! Фаталният Антон си излял душата дни преди кървавата баня в Пампорово!

Антон Бояджийски е бил буен пушач, обожавал е китарите си и е имал още едно обичано създание - неговото куче. Думи на съдбовния рокаджия от преди дни обаче може би подсказват, че той е прекосявал през тежък интервал и замисля да гръмне Нина и да постави завършек на живота си.

Последната му интензивност в обществената мрежа е споделен кадър на домашния му любим - пекинез, седнал върху ледник.

Кадърът е споделен преди седмица - на 7 февруари.

Прави усещане, че съвсем цялата интензивност на умрелия Бояджийски е обвързвана с животни или музика. Той е споделял разнообразни клипчета на котки, свине, птици и кучета, които се радват на стопаните си, чакайки ги след дълго завръщане. Някои от видеата са озаглавени даже " Опитайте да не заплачете ", поради сърцераздирателните и благи фрагменти на тях.

Ексклузивни разкрития! Съседи за любовниците, открити мъртви на Пампорово: Нина - хубаво момиче, Антон - чудноват вид


Бояджийски е качил фотография, на която свири разсъблечен нагоре и необут. Впечатление вършат големите ланци, с които се е закичил, до момента в който свири на китарата си.



" Опаа, хванаха ме " е написал починалия над снимка, на която свива цигари към няколко поставени на земята китари.


Буди интерес картинка, споделена от починалия в края на януари. Тя е с надпис, гласящ следното: " Настъпва подобен миг в живота, когато седиш, гледаш в една точка и разбираш какъв брой доста ти е омръзнало всичко ". Дали той е приказвал за краха на връзката си с починалата Николина, единствено можем да гадаем.



В средата на януари Антон е качил фотография на на съдбовното " Ауди ТТ ", в която бяха отрити натрупа му и този на Николина.


БЛИЦ напомня , че злокобното ликвидиране се разиграло в тузарското „ Ауди ТТ “ на китариста, което бе открито край Пампорово.

Както медията ни към този момент писа водещата версия е ликвидиране и самоубийство.

По-рано БЛИЦ се свърза със Сийка Забилева, районен представител на Министерство на вътрешните работи – Смолян. Пред БЛИЦ тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово .

Припомня, че 41-годишната жена е убита с два патрона в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е благосъстоятелност на мъжа и е с пловдивска регистрация , е открит противозаконен револвер . Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен напълно в черно.
Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов разясниха, че вдовецът, който първо е умъртвил разведената жена, а по-късно се е самоубил, е бил облечен целия в черно .
Заради осъществените огледи в неприятни метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, през днешния ден следва да се извърши още един оглед на автомобила. Не са открити следи от битка и опозиция. По първични данни закононарушението е осъществено сред 21.00 и 23.00 часа нощес.

Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде вцепеняващ кръвта роман за случилото се .

БЛИЦ сподели и първи СНИМКИ от блока, където са живели двамата.

Съседи на починалите също проговориха, като разкриха, че Антон е бил много чудноват вид. Освен всичко това бе открита и счупената му китара, която се вижда на фрагменти от блока на починалите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР