Антон Божков е бил привикан на разпит. Той се е

...
Антон Божков е бил привикан на разпит. Той се е
Коментари Харесай

Синът на Васил Божков е привикан на разпит

Антон Божков е бил привикан на разпит. Той се е явил тази заран в постройката на Националното разследване на бул. "Г. М. Димитров ", съобщи Българска национална телевизия.

По информация на Националната телевизия на сина на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от е повдигнато обвиняване по следствието за хазартната спекулация. Все още няма публична информация от прокуратурата.

Към момента на Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди. Хазартният необут се укрива в Обединените арабски емирства, като България към този момент приготвя документите за неговата есктрадиция. Преди седмица съдът дефинира мярка задържане под стража за 72 часа на Божков и съратника му - Георги Попов, в случай че двамата бъдат върнати на българска територия.

Окончателно: Божков и Попов ще бъдат арестувани за 72 часа, в случай че се приберат у нас

Novini.bg напомня, при започване на месеца стана ясно, че приходната организация наложи запори върху дялове на две компании свързани с Божков. Справка по партиди на компании на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от в Търговския указател демонстрира, че на 6 февруари данъчните са наложили запори върху дялове на най-малко две негови компании, посредством които се държат контролните пакети в "Ню геймс " (организаторът на "Национална лотария "), "Евробет " (което има конкурентната "Лотария България " и предлага онлайн числови игри), а също и сдружението - притежател на самолета на Божков. Основанието е бланкетното - "предполагаеми обществени вземания ". Това би трябвало да значи, че при инспекция или проверка Национална агенция за приходите е разкрила евентуални данъчни нарушавания, за които занапред ще издава акт, като предварителната обезпечителна мярка има за цел да се резервира имуществото, което вероятно би могло да бъде употребявано, с цел да се погаси задължението към страната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР