Антоанета Бонева с плакет и грамота и от областния управител

...
Антоанета Бонева с плакет и грамота и от областния управител
Коментари Харесай

Антоанета Бонева с плакет и грамота и от областния управител на Търговище

Антоанета Бонева с плакет и грамота и от регионалния шеф на родно Търговище Митко Стайков. Днес той се е срещнал с двукратната медалистка от Европейските игри в Минск, оповестиха от пресслужбата на регионалната администрация.

Стайков е поздравил състезателката по спортна пукотевица Бонева за отличното показване в Беларус. А треньорът й Христо Маринов е получил почетното отличие на Областната администрация.

В Минск състезателката от Търговище завоюва два бронзови медала в дисциплините 25 метра револвер и 10 метра въздушен револвер.

" Изключително съм щастлив да Ви поздравя във връзка извоюваните за Търговище и България два бронзови медала ", е споделил Стайков при срещата си със състезателката и треньора й. С пожелания за здраве, персонално и професионално благополучие и доста триумфи в бъдещите надпревари, регионалният шеф е подарил на своите посетители и ваучери за закупуване на спортни артикули.

В момента търговищката състезателка по спортна пукотевица и треньорът й се приготвят за шампионат в Нови Сад (Сърбия), който ще се организира в края на август, както и за Европейско състезание през септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР