Антоанет Пепе без съмнение е една от най-известните родни инфлуенсърки.

...
Антоанет Пепе без съмнение е една от най-известните родни инфлуенсърки.
Коментари Харесай

Нели Сано, майката на Карамански-син: Антоанет Пепе прави сина ми ЩАСТЛИВ!

Антоанет Пепе без подозрение е една от най-известните родни инфлуенсърки. Майката на три деца постоянно е давана като образец за мощна жена, а към този момент знаем и кой е новият мъж до нея - Иво Карамански младши.

Въпреки че двойката не е оповестила публично връзката си, известната майка на Иво, Нели Атанасова разяснява претендент снаха си в изявление за вестник уикенд. Ето какво споделя тя:

" Тя е една прелестна млада жена, която прави сина ми извънредно благополучен и на която се удивлявам. Има смелостта да търси щастието и да се бори за него. Самата аз съм по-голяма от мъжа ми и ето ни към този момент 14 години си живеем живота щастливо. Ети се оправя повече от добре с живота си ", хвали я Нели.

 
   View this post on Instagram

 

Антоанет е със 7 години по-възрастна от новото си гадже, само че наподобява това не е никакъв проблем за майка му. Сега чакаме с неспокойствие двамата публично да разгласят любовта си.

Защото каквото и да приказват зад тила ти, значимо е единствено едно - ти да си благополучен и в мир със себе си. А когато изборът е в името на любовта, ти бит, а хората дано си приказват!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР