Антоан Гризман вече е футболист на Барселона. Това обявиха каталунците

...
Антоан Гризман вече е футболист на Барселона. Това обявиха каталунците
Коментари Харесай

Гризман вече е футболист на "Барселона"

Антоан Гризман към този момент е футболист на " Барселона ". Това оповестиха каталунците в формалния си уебсайт.

От " Камп Ноу " са платили 120 млн. евро за услугите на международния първенец с Франция. Нападателят е подписал контракт за идващите 5 години, а откупната му уговорка ще е в размер на 800 млн. евро.

All the details about @AntoGriezmann, new Barça player
— FC Barcelona (@FCBarcelona) 12 юли 2019 година

Сагата към привличането на Гризман продължи цяла седмица. Той разгласи, че напуща " Атлетико " Мадрид в края на предходната акция. В прочувствено видео нападателят се раздели с почитателите и им благодари за 5-те години дружно.

Двата клуба седнаха да договарят в края на предходната седмица, само че не стигнаха до съглашение. Причината беше предпочитание на каталунците цената на футболиста да бъде понижена от 200 на 120 млн. евро, само че и да бъде платена по-късно.

След това " дюшекчиите " приканиха Гризман да се яви на първа подготовка за новия сезон. Той обаче отхвърли. По-рано през днешния ден юристите му посетиха офиса на Ла Лига, където най-вероятно са внесли мечтаната сума и французинът е станал свободен сътрудник.
Възелът се разплита: Адвокатите на Гризман влязоха в Ла Лига (ВИДЕО) Очаква се французинът самичък да заплати трансферната си цена самичък
" Барселона " е третият клуб в професионалната кариера на нападателя. Той дебютира в мъжкия футбол с " Реал " Сосиедат през 2009 година, а през 2014 година мина в " Атлетико " Мадрид, с който завоюва Лига Европа пред 2018 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР