Антоан Гризман ще бъде част от Атлетико Мадрид и през

...
Антоан Гризман ще бъде част от Атлетико Мадрид и през
Коментари Харесай

Ясно е кога Атлети ще си откупи обратно Гризман

Антоан Гризман ще бъде част от Атлетико Мадрид и през идващия сезон, а най-вероятно и през идните няколко години. Според „ Мундо Депортиво “ напълно скоро ще бъдат изпълнени изискванията, при които ще сеактивира клаузата за закупуване на французина.

За да се случи това, Гризман би трябвало да вземе присъединяване в 50% от мачовете на Атлетико през този сезон, в които е здрав и може да играе. До момента той към този момент е записал 25 дуела във всички шампионати, което значи, че напълно скоро изискванията ще бъдат изпълнени.

Клаузата обаче ще стане наложителна едвам през втората година от прехвърлянето на играча, тъй че Атлетико няма да бърза да я заплаща през това лято, а ще изчака.

Иначе „ Мундо Депортиво “ твърди, че наемът на Гризман е за една плюс една година. Това значи, че „ дюшекчиите “ в началото ще се възползват от втората година от съглашението с Барселона за преотстъпване, а когато на „ Уанда Метрополитно “ преценяват, ще платят и клаузата за закупуване в размер на 40 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР