Антоан Бароан не попадна в групата от 25 футболисти на

...
Антоан Бароан не попадна в групата от 25 футболисти на
Коментари Харесай

Ботев замина за Дубай без Бароан и нигерийците

Антоан Бароан не попадна в групата от 25 футболисти на Ботев отпътуваха през днешния ден за зимен лагер в Дубай. “Жълто-черните ” отпътуваха за летище София през днешния ден предиобед.

Нападателят Бароан се навлече гнева на шефовете, откакто отхвърли да подпише контракт с искащия го клуб Ал Ахли. По тази причина бе изваден от първия състав. Изненадващо в рейса не се качиха и Станослав Работов, Бисер Бонев и Димитър Тонев. На тяхно място бяха взети противоречивият Михаил Прокопиев, както и пристигналият сенегалец Йери Диакате. Припомняме, че Ботев запълни лимита от 20 чужденци с картотеки този сезон и Диакате ще би трябвало да бъде шитнат някой различен иностранец, с цел да може да играе за Ботев.

Очаквано, в групата не са и тримата нигерийци Нади, Уме Емануел и Азере. Причината е възбрана от страна на Дубай за влизане в страната на нигерийски жители. Така всички упоменати ще упражняват с втория тим на Ботев.

Групата на Ботев за Дубай:

Вратари: Георги Аргилашки, Хидайет Ханкич, Стефан Смъркалев

Защитници: Рой Херман, Па Конате, Виктор Генев, Джеймс Ето`о, Самуел Супрайен, Джаспър Ван Хертъм, Аранас Чернев, Роберто Пунчец

Полузащитници: Красиан Колев, Дилан Мертенс, Тодор Неделев, Емануел Току, Николай Минков, Антонио Перера, Реда Рабей, Михаил Прокопиев, Хуго Ази, Йери Диакате

Нападатели: Мохамед Брахими, Мартин Секулич, Абдулайе Траоре, Елвис Ману
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР